It's me, Kimberley

Wie ben ik?

Welkom op de pagina van Kimberley van Welzen, een gepassioneerde freelance dansdocent en choreograaf met een schat aan ervaring en toewijding aan de kunst van het dansen. Kimberley heeft haar opleiding genoten aan de dansacademie, waar ze niet alleen haar technische vaardigheden verfijnde, maar ook haar artistieke visie ontwikkelde.

Met een indrukwekkende staat van dienst van 7 jaar in de branche heeft Kimberley haar stempel gedrukt bij verschillende dansscholen, basisscholen en uiteenlopende opdrachten. Haar expertise reikt verder dan alleen dans; ze heeft haar passie uitgebreid naar het geven van workshops, het coördineren van openingsdansen en het integreren van dans in educatieve programma's zoals taal- en rekendans.

Kimberley is niet alleen een deskundige op het gebied van diverse dansstijlen, maar ook een creatieve kracht als choreograaf. Haar vermogen om verhalen te vertellen door middel van beweging en haar aandacht voor detail maken haar choreografieën uniek en gedenkwaardig.

Met een open geest en een warm hart voor haar studenten streeft Kimberley ernaar om dans toegankelijk te maken voor iedereen. Haar lessen zijn gevuld met energie, positiviteit en een liefde voor het vak. Of je nu een beginnende danser bent die de basis onder de knie wil krijgen of een gevorderde danser die zijn vaardigheden wil verfijnen, Kimberley biedt een stimulerende omgeving waarin iedereen kan groeien en bloeien.

Dus, stap in de wereld van dans met Kimberley van Welzen en ontdek de vreugde, expressie en kracht die dans te bieden heeft. Laat je inspireren en beweeg met passie onder de begeleiding van een ervaren professional die haar liefde voor dans graag met anderen deelt.

Vragen?

fbicon fbicon

© 2024 Kimberley van Welzen